ALGEMEEN

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en/of overeenkomst in de ruimste zin des woords, tussen Zwaantjes Fotogtafie en de (potentiële) klant, hierna te noemen: “Klant”.

STANDAARD FOTOSHOOT PAKKETTEN

Voor de standaard fotoshoot pakketten, zoals vermeld op de website, gelden, indien van toepassing, de additionele tarieven voor:

  • Privé fotoshoots vanaf 5 personen;
  • Fotoshoots op locatie meer dan 10km vanaf postcode 8148
  • Additionele losse digitale fotobestanden (aangeleverd via WeTransfer);

VOORUITBETALING RESERVERING FOTOSHOOT

Bij een fotoshoot reservering wordt een aanbetaling van de opnamekosten vooraf in rekening gebracht. Deze aanbetaling wordt op de eindfactuur in mindering gebracht.

ANNULEREN GEPLANDE FOTOSHOOT

Een fotoshoot kan door de Klant kosteloos tot 7 dagen voor de geplande datum geannuleerd worden.

Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.  Bij wijziging van de afspraak door de Klant kan dit bedrag worden verrekend, mits dit in overleg is gebeurd met Zwaantjes Fotografie 

Mocht het voor Zwaantjes Fotografie om bepaalde reden onmogelijk zijn om op de afgesproken dag aanwezig te zijn, door ongeval/ziekte of andere vorm van overmacht, zal de fotosessie worden afgelast en eventueel kosteloos worden verplaatst.

CADEAUBONNEN EN KORTINGSCODES

Cadeaubonnen en persoonlijke kortingscodes zijn een jaar geldig na afgiftedatum.

AUTEURSRECHT

Het auteursrecht van de gemaakte foto’s berust bij Zwaantjes Fotografie. De foto’s blijven eigendom van Zwaantjes Fotografie. Het gebruiksrecht van de foto’s berust bij de Klant.

De Klant geeft Zwaantjes Fotografie toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals blog, portfolio, nieuwsbrief, sociale media, fora, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten.

Zwaantjes Fotografie zal foto’s niet zonder toestemming van de Klant aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd toestemming van de Klant worden gevraagd.

De Klant ontvangt een (online) preview van de fotoshoot, zodat daaruit een keuze gemaakt kan worden.

Het is niet toegestaan om deze preview, op welke manier dan ook, te vermenigvuldigen. Hieronder vallen ook schermafbeeldingen of foto’s van de previews voor eigen gebruik.